Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Використання негласних слідчих (розшукових) дій в діяльності слідчих підрозділів Національної поліції України

27-11-2017

З метою вдосконалення знань та практичних навичок застосування норм Кримінального процесуального кодексу України щодо проведення негласних слідчих (розшукових) дій 27 листопада 2017 року в інституті післядипломної освіти НАВС доцентом кафедри оперативно-розшукової діяльності, кандидатом юридичних наук Олегом Тарасенком та представником Департаменту Анатолієм Сидоренком було проведено бінарне практичне заняття по темі «Негласні слідчі (розшукові) дії» для слідчих Головного слідчого управління Національної поліції України, які проходять підвищення кваліфікації.

В ході заняття Анатолій Миколайович та Олег Сергійович акцентували увагу слухачів на особливостях проведення негласних слідчих (розшукових) дій та методиці проведення тих видів, які пов’язані із застосуванням технічних засобів.

Жвава дискусія виникла при обговоренні питань складності процесуального порядку отримання дозволу суду на проведення таких дій.

Використання негласних слідчих (розшукових) дій в діяльності слідчих підрозділів Національної поліції України

Присутні зосередили свою увагу і на проблемних питання практичної реалізації проведення окремих негласних слідчих (розшукових) дій, пов’язаних з втручанням у приватне життя.

В результаті проведене заняття виявилося цікавим та корисним для всіх присутніх, а одним з головних висновків стало те, що взаємодія між різними підрозділами Національної поліції України є важливим елементом при здійсненні досудового розслідування, тому постає необхідність систематичного підвищення кваліфікації діючих працівників поліції, з метою покращення їх професійних знань як за своєю спеціалізацією, так і в роботі інших служб та структурних підрозділів Національної поліції України.

Інститут післядипломної освіти

 

Інші навчальні підрозділи

X
X