Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Обговорення актуальних питань судово-експертної діяльності

10-06-2016

10 червня інститутом післядипломної освіти НАВС було проведено круглий стіл: «Актуальні питання судово-експертної діяльності» для заступників директорів територіальних ДНДЕКЦ. У його роботі взяли участь: директор Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України Олександр Анатолійович Федотов; заступники директора Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України Костянтин Валентинович Дубонос, Віктор Віталійович Чухрій, завідувач відділу криміналістичних досліджень транспортних засобів і реєстраційних документів, що їх супроводжують Олег Володимирович Румянцев, завідувач лабораторії інженерних, економічних, товарознавчих досліджень і оціночної діяльності Віктор Миколайович Зайцев та представники провідних кафедр академії, які брали участь в освітньому процесі на курсах підвищення кваліфікації.

1

Роботу круглого столу розпочав директор інституту післядипломної освіти НАВС Лариса Давидівна Удалова, яка наголосила на актуальності та важливості заходу. Зі вступним словом до присутніх звернувся і директор Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України Олександр Анатолійович Федотов, який подякував керівництву академії та інституту за належну організацію курсів підвищення кваліфікації працівників Експертної служби МВС України.

2

Після вступної частини розпочалася жвава дискусія, у якій взяли участь усі учасники зібрання. Під час обговорення найбільш проблемних теоретичних та практичних питань судово-експертної діяльності директори територіальних ДНДЕКЦ отримали вичерпні відповіді на хвилюючі їх питання від науково-педагогічних працівників кафедр які забезпечували проведення занять та від керівництва Експертної служби МВС України.

3

Підбиваючи підсумок заходу, директор інституту післядипломної освіти, доктор юридичних наук, професор, полковник поліції Лариса Давидівна Удалова наголосила, що результати цієї роботи будуть корисними як практичним працівникам Експертної служби МВС України, так і науково-педагогічному складу академії.

4

5

 

 

Інші навчальні підрозділи

X
X