Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Обговорення питань реформування державної служби та служби в органах місцевого самоврядування

27-11-2014

З 2 жовтня по 4 грудня 2014 року на базі інституту післядипломної освіти Національної академії внутрішніх справ проводяться заняття з питань реформування державної служби та служби в органах місцевого самоврядування.

учасники заняття

Графіком проведення занять, затвердженим Національною академією внутрішніх справ та погодженим з Національним агентством України з питань державної служби, передбачено вісім лекційних занять зі співробітниками наукової лабораторії з проблем кадрового забезпечення діяльності ОВС, слухачами ад’юнктури і магістратури академії, які проводять фахівці Національного агентства України з питань державної служби.

Під час занять обговорюються як загальні теми, що пов’язані з порядком проходження державної служби в Україні, так і окремі питання практики проведення конкурсних відборів на посади державних службовці й розгляду справ публічного адміністрування.

дискусія

Дискусійний характер мало заняття, яке відбулось 27 листопада 2014 року. Його провів начальник юридичного управління Національного агентства України з питань державної служби А.В. Заболотний для представників наукової лабораторії з проблем кадрового забезпечення діяльності ОВС та ад’юнктів 3-го року навчання докторантури та ад’юнктури академії. Тему заняття було присвячено обговоренню питань запровадження механізму люстрації в Україні. По завершенню заняття його учасники подякували А.В. Заболотного за цікаве проведення лекції та висловили побажання відвідати наступне заняття, що відбудеться 4 грудня 2014 року.

 

Інші навчальні підрозділи

X
X