Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Обмін досвідом у вибухотехнічній справі

17-02-2016

З 15 лютого 2016 року на базі відділу спеціальної фізичної підготовки Національної академії внутрішніх справ (с. Віта-Поштова) триває спільний навчальний курс Національної поліції та Посольства Сполучених Штатів Америки зі знешкодження, протидії саморобним вибуховим пристроям та огляду місця події за фактом їх вибуху для 32 начальників вибухотехнічних підрозділів з усієї України.

1

Свої знання і досвід спеціалістам вибухотехнікам під час занять передають шість інструкторів з вибухотехніки, які працюють у Федеральному Бюро Розслідувань США.

2

Під час спільного навчального курсу, який триватиме п’ять днів, запланована ціла низка заходів, серед яких обмін досвідом з іноземними фахівцями; проведення різноманітних теоретичних занять з використанням мультимедійних пристроїв та технічних засобів навчання; відпрацювання вмінь та практичних навичок під час виконання оперативно-службових завдань із виявлення, розпізнавання та знешкодження саморобних вибухових пристроїв й речей схожих на вибухонебезпечні предмети; використання спеціальних технічних засобів на місці вибуху; дослідження вибухових пристроїв та речовин.

3

3

3

 

Інші навчальні підрозділи

X
X