Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Працівники органів державної влади та органів місцевого самоврядування підвищили професійну майстерність

17-11-2017

17 листопада 2017 року в інституті післядипломної освіти Національної академії внутрішніх справ завершився черговий тематичний короткостроковий семінар з підвищення кваліфікації працівників органів державної влади та органів місцевого самоврядування з питань запобігання і протидії корупції.

Протягом інтенсивного періоду навчання слухачі підвищили професійну майстерність з різного роду питань службової діяльності.

На урочистих зборах, присвячених завершенню навчання, учасників підвищення кваліфікації привітав заступник директора інституту післядипломної освіти кандидат юридичних наук, доцент, підполковник поліції Олег Станіславович Степанов. Він підбив підсумки навчання, проаналізував важливі моменти пройденого освітнього процесу та вручив посвідчення про підвищення кваліфікації. Випускникам також було повідомлено про умови вступу та навчання в Національній академії внутрішніх справ й проходження підготовки на базі військової кафедри НАВС. Роздані профорієнтаційні матеріали про академію для їх популяризації на місцях роботи.

Працівники органів державної влади та органів місцевого самоврядування підвищили професійну майстерність

Інститут післядипломної освіти

 

Інші навчальні підрозділи

X
X