Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Особливості роботи ситуаційних центрів Національної поліції України

04-07-2018

4 липня 2018 року в інституті післядипломної освіти Національної академії внутрішніх справ доцентом кафедри управління та роботи з персоналом, кандидатом юридичних наук, полковником поліції Олександром Пелагешею спільно із старшим інспектором відділу ситуаційного аналізу управління забезпечення діяльності Ситуаційного центру ДОАЗОР Національної поліції України, старшим лейтенантом поліції Владиславом Голубом прочитано лекцію «Організація роботи ситуаційних центрів ГУНП у надзвичайному режимі роботи. Підстави та порядок переведення органів і підрозділів поліції на посилений варіант оперативно-службової діяльності» для поліцейських підрозділів організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування.

Увагу слухачів під час лекції було акцентовано на роботі ситуаційних центрів, розглянуто їх діяльність у якості організаційної форми взаємодії підрозділів центрального органу управління щодо забезпечення координації та управління силами і засобами поліції в разі ускладнення оперативної обстановки або виникнення надзвичайних ситуацій.

Предметом активного обговорення та жвавої дискусії на лекційному занятті стали проблемні питання, які виникають при плануванні та підготовці аналітичних матеріалів про стан оперативної обстановки, а також при напрацюванні управлінських рішень вищевказаними підрозділами.  

У цілому проведене заняття повністю досягло своєї мети через високий рівень педагогічної майстерності та прикладної спрямованості лекторів.

Залишається сподіватись, що переданий багатий практичний досвід слугуватиме надійним та продуктивним підґрунтям для подальшого професійного зростання кожного із присутніх.

 

Інститут післядипломної освіти

Кафедра управління та роботи з персоналом 

 

Інші навчальні підрозділи

X
X