Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Перші патрульні поліцейські пройшли підвищення кваліфікації

20-09-2016

У період з 7 по 20 вересня 2016 року в інституті післядипломної освіти Національної академії внутрішніх справ проходили підвищення кваліфікації патрульні поліцейські.

1

Протягом інтенсивного та інформаційно насиченого періоду навчання слухачі підвищили свою професійну майстерність з різного роду питань професійної діяльності, серед яких, такі як: взаємодія поліції та суспільства, попередження насильства в сім’ї, складання процесуальних документів, перевірка документів та виявлення ознак підробки, стресостійкість, протидія торгівлі людьми, ефективна комунікація, антикорупційне законодавство, толерантність та недискримінація у роботі поліцейського.

2

Окрему увагу приділено практичному відпрацюванню навичок з охорони публічного порядку на прикладі ситуативних завдань. Для цього, зокрема, залучалися до проведення занять провідні науковці та практики. Це мало наслідком успішне складання слухачами комплексного підсумкового екзамену по завершенню навчання.

3

На урочистих зборах, присвячених завершенню навчання, учасників курсів підвищення кваліфікації привітали начальник Департаменту патрульної поліції Національної поліції України, підполковник поліції Євген Олександрович Жуков, заступник директора інституту післядипломної освіти НАВС з навчально-методичної та наукової роботи, кандидат юридичних наук, доцент, полковник поліції Дмитро Олександрович Савицький та заступник директора інституту післядипломної освіти НАВС, кандидат юридичних наук, доцент, підполковник поліції Олег Станіславович Степанов. Вони підвели підсумки навчання, проаналізували важливі моменти пройденого освітнього процесу та окреслили пріоритетні напрямки його подальшого вдосконалення.

3

Наостанок Дмитро Олександрович Савицький та Олег Станіславович Степанов вручили свідоцтва про підвищення кваліфікації.

3

 

 

Інші навчальні підрозділи

X
X