Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Перспективи розвитку післядипломної освіти України

26-12-2014

26 грудня на базі інституту післядипломної освіти Національної академії внутрішніх справ відбулася робоча зустріч щодо обговорення проекту Положення про післядипломну освіту.

1

У заході прийняли участь завідувач кафедри філософії і освіти дорослих Університету менеджменту освіти Національної академії педагогічних наук України Сорочан Т.М., головний спеціаліст відділу педагогічної та післядипломної освіти Департаменту вищої освіти МОН України Лисенко І.Є., головний інспектор з особливих доручень відділу з організації діяльності вищих навчальних закладів Управління професійної підготовки та освіти Департаменту кадрового забезпечення МВС України Свиридова І.Г., заступник начальника ІПО з навчально-методичної та наукової роботи Андреєв О.О., начальник наукової лабораторії з проблем досудового розслідування Бодюл Є.М., завідувач наукової лабораторії з проблем кадрового забезпечення діяльності органів внутрішніх справ Васильєв А.С., завідувач наукової лабораторії ефективності заочного навчання Тимошенко П.Ю. та інші науково-педагогічні працівники академії. Очолив робочу зустріч перший проректор Гусарєв С.Д.,

2

3

5

Учасники робочої зустрічі свою увагу акцентували на розгляді питань щодо стану та перспектив вдосконалення післядипломної освіти для працівників органів внутрішніх справ України відповідно до Концепції реформування кримінальної юстиції України Міністерство внутрішніх справ України тощо.

4

По завершенню заходу присутні висловили побажання подальшої співпраці з обговоренная проекту Положення про післядипломну освіту та розробки пропозицій по удосконаленню його положень.

 

Інші навчальні підрозділи

X
X