Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Початок підвищення кваліфікації слідчих Національної поліції України

05-09-2016

5 вересня в інституті післядипломної освіти НАВС розпочалося підвищення кваліфікації слідчих СУ ГУНП України у м. Києві та Київській області.

1

На організаційних зборах виступила директор інституту післядипломної освіти доктор юридичних наук, професор, полковник поліції Лариса Давидівна Удалова та заступники директора інституту післядипломної освіти Дмитро Олександрович Савицький, Олег Станіславович Степанов, які зосередили увагу слухачів на основних організаційних та освітніх завданнях, які ставляться перед ними.

2

Протягом навчання науково-педагогічний склад академії зосередить увагу слідчих Національної поліції України на організації службової діяльності слідчого, взаємодії слідчого з оперативними підрозділами, правових основах використання криміналістичної техніки, особливостях використання спеціальних знань під час досудового розслідування, загальних засадах міжнародного співробітництва, особливих порядках кримінальних проваджень на підставі угод та у формі приватного обвинувачення, основах кримінального аналізу, а також розвитку в них практичних умінь та навичок для подальшого застосування у практичній діяльності.

3

 

 

Інші навчальні підрозділи

X
X