Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Підвищення фахового рівня працівниками Державної міграційної служби України

20-04-2016

20 квітня завершилися курси підвищення кваліфікації (спеціалізації) державних службовців із питань інтеграції біженців та осіб, які потребують додаткового захисту, в українське суспільство.

1

Під час навчання науково-педагогічний склад академії зосередив увагу слухачів на сучасних стандартах забезпечення прав та свобод людини і громадянина в діяльності ДМС України, типових злочинах, що вчиняються мігрантами, порядку реєстрації місця проживання та перебування бездомних шукачів захисту в Україні, основних соціальних правах осіб, які звернулися за захистом, законодавчому регулюванні набуття біженцями або особами, які потребують додаткового захисту громадянства України, сучасних тенденціях закріплення правового статусу людини і громадянина в національному і міжнародному праві. Окремо приділена увага розвитку практичних умінь та навичок для подальшого їх застосування у практичній діяльності.

2

По завершенню навчання працівники Державної міграційної служби, які проходили навчання і інституті післядипломної освіти Національної академії внутрішніх справ, успішно склали комплексний екзамен.

3

З нагоди завершення навчання слухачів привітав та вручив їм свідоцтва про підвищення кваліфікації ректор академії доктор юридичних наук, професор Володимир Васильович Чернєй.

4

5

 

 

Інші навчальні підрозділи

X
X