Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Підвищення кваліфікації керівної ланки органів внутрішніх справ – пріоритет вдосконалення роботи міліції сьогодення

02-02-2015

Діяльність органів внутрішніх справ спрямована на захист особистості, її прав і свобод, охорону громадського порядку й безпеки, боротьбу з правопорушеннями. Від ефективності роботи органів внутрішніх справ залежить стан правопорядку в державі. У зв’язку з цим неабияке значення має підбір та підвищення кваліфікації кандидатів для призначення на посади начальників міськрайлінорганів ГУМВС, УМВС України.

Відповідно до службової телеграми керівництва МВС України  в інституті післядипломної освіти Національної академії внутрішніх справ з 2 лютого розпочалися курси підвищення кваліфікації кандидатів для призначення на посади начальників міськрайлінорганів ГУМВС, УМВС України. Строк навчання зазначеної категорії слухачів становить 10 діб (100 годин навчання), протягом яких науково-педагогічний склад академії та представники профільних департаментів та управлінь МВС України будуть формувати в слухачів навички організації та планування управлінської діяльності, організації взаємодії з державними, громадськими установами, місцевими адміністраціями, органами місцевого самоврядування, населенням, засобами масової інформації, а також розвитку в них практичних умінь та навичок для подальшого застосування в практичній діяльності в системі органів внутрішніх справ України.

На навчання прибуло 19 осіб, представників 11 територіальних відділів органів внутрішніх справ України.

1

По завершенню організаційних зборів розпочалось вхідне тестування, за результатами якого оцінювався рівень знань слухачів.

2

Офіцери також склали заліки з вогневої, загальної та спеціальної фізичної підготовки.

3

Успішно склавши заліки офіцери-слухачі відправилися по навчальним аудиторіям, де їх вже чекав безпосередній навчальний процес: лекційні, семінарські та практичні заняття, під час яких у них є можливість поглибити власні знання та отримати навички, необхідні для сучасного управлінця.

 

Інші навчальні підрозділи

X
X