Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників Інституту кримінально-виконавчої служби України

25-12-2014

З 15 по 25 грудня 2014 року на базі інституту післядипломної освіти Національної академії внутрішніх справ проходив навчальний збір представників вищих навчальних закладів у галузі знань «Право». Підвищення кваліфікації було організоване для науково-педагогічних працівників Інституту кримінально-виконавчої служби України.

1

Підвищення кваліфікації тривало 10 діб (108 годин навчання), протягом яких слухачі:

- удосконалили існуючі знання і відпрацювали практичні уміння з проектування навчальних та робочих навчальних програм юридичних дисциплін, навчально-методичних комплексів, сучасних вимог до розробки методичних матеріалів усіх рівнів і типів аудиторної, самостійної роботи, практичної підготовки курсантів, слухачів;

 отримали вміння та навички реалізації інноваційних форм і методів організації освітнього процесу й забезпечення якості навчання;

 розвили проективне, конструктивне і критичне мислення, комунікативні навички ділового спілкування;

 удосконалили навички роботи з мультимедійним контентом, побудови тестових завдань, використання тестових технологій як інструмента для визначення якості навчальних досягнень.

2

Під час навчання лектори формували у слухачів основні ціннісно-орієнтаційні установки педагогіки співробітництва, розвитку професійної педагогічної компетенції; установки на постійне підвищення професійного рівня, професійної педагогічної компетенції; удосконалення світоглядних позицій, прагнення до постійного професійного зростання науково-педагогічного працівника.

3

Після завершення теоретичних занять слухачі успішно захистили власні презентаційні роботи, над якими працювали протягом навчального збору, та склали комплексний екзамен.

4

Вручення свідоцтв про підвищення кваліфікації випускникам навчального збору проходило під керівництвом ректора академії В.В.Чернєя, який привітав випускників з нагоди випуску та побажав успіхів у освітній діяльності.

 Анна Дунаєва

 

Інші навчальні підрозділи

X
X