Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Підвищення професійного потенціалу експертних підрозділів МВС України

04-06-2016

4 червня 2016 року в інституті післядипломної освіти Національній академії внутрішніх справ закінчились курси підвищення кваліфікації (спеціалізації) заступників директорів – завідувачів відділів криміналістичних видів досліджень, завідувачів відділів дослідження матеріалів, речовин і виробів, заступників завідувачів відділів забезпечення діяльності, провідних фахівців (фахівців) секторів режимно-секретного та документального забезпечення науково-дослідних експертно-криміналістичних центрів МВС України.

1

Протягом інтенсивного та інформаційно насиченого періоду навчання слухачі скористалися гарною нагодою підвищити свою професійну майстерність з різного роду питань професійної діяльності, серед яких, такі як: система безперервної освіти працівників Експертної служби МВС України, організаційно-штатна робота, трудова дисципліна, діловодство в управлінській діяльності, система організації внутрішнього та зовнішнього фінансового контролю в бюджетній установі, експертиза матеріалів, речовин та виробів, застосування новітніх технологій та сучасні методи дослідження.

2

Окрему увагу приділено порядку складання фінансової та бюджетної звітності розпорядниками коштів а також міжнародним практикам та підходам до здійснення аудиту ефективності. Для цього, зокрема, інтерактивну форму проведення занять з обов’язковим залученням до їх проведення провідних науковців та практиків. Це мало наслідком успішне складання комплексного екзамену та проходження слухачами вихідного тестування по завершенню навчання.

3

На урочистих зборах, присвячених завершенню навчання, учасників курсів підвищення кваліфікації привітала директор інституту післядипломної освіти НАВС Лариса Давидівна Удалова, яка підвела підсумки навчання на курсах підвищення кваліфікації.

4

Наостанок директор інституту післядипломної освіти НАВС Лариса Давидівна Удалова та заступник директора ДНДЕКЦ МВС України Ковальов Костянтин Миколайович вручили свідоцтва про підвищення кваліфікації та висловили сподівання на подальшу плідну співпрацю. У свою чергу слухачі подякували керівництву інституту за належну організацію освітнього процесу та доброзичливе ставлення.

5

 

 

Інші навчальні підрозділи

X
X