Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

ПІДГОТОВКА ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ НАЦІОНАЛЬНОЇ ГВАРДІЇ УКРАЇНИ

21-08-2019

На базі інституту підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації НАВС триває підготовка військовослужбовців Національної гвардії України з питань охорони громадського  порядку (забезпечення публічної безпеки і порядку).

 

ПІДГОТОВКА ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ НАЦІОНАЛЬНОЇ ГВАРДІЇ УКРАЇНИ

Національна гвардія України є військовим формуванням з правоохоронними функціями, що входить до системи Міністерства внутрішніх справ України і призначена для виконання завдань із захисту та охорони життя, прав, свобод і законних інтересів громадян, суспільства і держави від злочинних та інших протиправних посягань, охорони громадського порядку та забезпечення громадської безпеки, а також у взаємодії з правоохоронними органами – із забезпечення державної безпеки і захисту державного кордону, припинення терористичної діяльності, діяльності незаконних воєнізованих або збройних формувань (груп), терористичних організацій, організованих груп та злочинних організацій.

 

ПІДГОТОВКА ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ НАЦІОНАЛЬНОЇ ГВАРДІЇ УКРАЇНИ

За результатами навчання слухачі отримають знання про основні засади, методи та засоби розвитку й удосконалення діяльності нацгвардійців з питань охорони громадського порядку (забезпечення публічної безпеки і порядку), оволодіють належним інструментарієм для розв’язання проблем у професійній діяльності.

  

ПІДГОТОВКА ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ НАЦІОНАЛЬНОЇ ГВАРДІЇ УКРАЇНИ

 Завершальним етапом підготовки буде складання військовослужбовцями заліку у вигляді тестування. Після чого, вони з напрацьованими вміннями та навичками приступлять до несення служби щодо охорони громадського порядку (забезпечення публічної безпеки і порядку).   

         

  Інститут підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації

 

Інші навчальні підрозділи

X
X