Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Працівники Експертної служби МВС України продовжують підвищення професійної майстерності

23-05-2016

23 травня в інституті післядипломної освіти НАВС розпочалися курси підвищення кваліфікації (спеціалізації) працівників Експертної служби МВС України. До навчання приступили заступники директорів – завідувачі відділів забезпечення діяльності, завідувачів секторів режимно-секретного та документального забезпечення, провідні бухгалтери, завідувачі, провідні фахівці (фахівці) секторів організаційно-методичного забезпечення та організації наукової роботи науково-дослідних, експертно-криміналістичних центрів МВС України.

1

На організаційних зборах виступив проректор академії доктор юридичних наук, професор Сергій Сергійович Чернявський, який зосередив увагу слухачів на основних організаційних та освітніх завданнях, які ставляться перед ними.

2

З метою визначення професійного рівня слухачі, які прибули до академії було проведено вхідне тестування.

3

Протягом навчання науково-педагогічний склад академії зосередить увагу працівників Експертної служби МВС України на навичках організації та планування управлінської діяльності, комунікації у професійній діяльності, організації взаємодії з органами досудового розслідування та судом, населенням, засобами масової інформації, а також розвитку в них практичних умінь та навичок для подальшого застосування у практичній діяльності.

4

 

 

Інші навчальні підрозділи

X
X