Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Практична складова освітнього процесу підвищення кваліфікації слідчих

20-10-2017

20 жовтня в інституті післядипломної освіти Національної академії внутрішніх справ доцентом кафедри кримінального процесу, кандидатом юридичних наук, доцентом, підполковником поліції Оксаною Хабло та адвокатами Олегом Татаровим і Вірою Михайленко проведено бінарне практичне заняття на тему «Тимчасовий доступ до речей і документів» для слідчих Головного слідчого управління Національної поліції України, які проходять підвищення кваліфікації в академії.

У процесі заняття були розглянуті особливості здійснення тимчасового доступу до електронних інформаційних систем або їх частин, мобільних терміналів систем зв’язку.

Практична складова освітнього процесу підвищення кваліфікації слідчих

Напередодні для слідчих Головного слідчого управління НПУ доцентом кафедри досудового розслідування, кандидатом юридичних наук Олександром Литвинчуком та суддею Солом’янського районного суду м. Києва Олександром Бурлакою було проведено ще одне бінарне практичне заняття на тему «Особливі порядки кримінальних проваджень на підставі угод та у формі приватного обвинувачення».

Поряд з розглядом практичних багатоваріантних задач щодо особливостей кримінальних проваджень на підставі угод та у формі приватного обвинувачення, у процесі заняття були обговорені питання щодо видів угод, порядку їх ініціювання та наслідків укладення.

Практична складова освітнього процесу підвищення кваліфікації слідчих

Адвокати та суддя поділилася своїм практичним досвідом, наводячи цікаві приклади зі свого власного практичного досвіду.

Загалом, проведені практичні заняття стали корисними і пізнавальними для слідчих поліції, оскільки дозволили їм поглиблено розглянути порядки кримінальних проваджень на підставі угод та у формі приватного обвинувачення, а також особливості тимчасового доступу до речей і документів.

 

Інші навчальні підрозділи

X
X