Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Практична складова у діяльності щодо протидії наркозлочинності

18-07-2018

18 липня 2018 року в інституті післядипломної освіти НАВС професор кафедри адміністративної діяльності, кандидат юридичних наук, доцент, підполковник поліції Сергій Братель разом із головним інспектором Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України, підполковником поліції Оленою Лащук прочитали лекцію «Порядок видачі дозволів на об’єкти та приміщення, які використовуються для зберігання  наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів» для працівників підрозділів протидії наркозлочинності Національної поліції України.

Наркозлочинність є однією з найгостріших соціальних і правових проблем України. Боротьба з незаконним обігом наркотичних засобів, їх аналогів та прекурсорів, з контрабандою наркотичних засобів та поширенням наркоманії – це далеко не усі напрямки роботи працівників зазначеного вище підрозділу поліції.

В ході проведення заняття обговорено: питання, що виникають під час видачі дозволів на об’єкти та приміщення, які використовуються для зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів; порядок дій поліцейських підрозділів протидії наркозлочинності під час проведення перевірок зазначених об’єктів та приміщень; найбільш складні організаційні моменти, що виникають в діяльності цих підрозділів поліції тощо.

Представник Департаменту протидії наркозлочинності поділилася напрацьованим практичним досвідом, навівши приклади зі своєї діяльності, та відповіла на численні запитання щодо нормативної складової цього напрямку роботи.

У цілому лекційне заняття було цікавим, насиченим та пізнавальним для усіх присутніх.

 

Інститут післядипломної освіти

Кафедра адміністративної діяльності

 

Інші навчальні підрозділи

X
X