Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Професійна підготовка майбутніх керівників органів та підрозділів внутрішніх справ

14-11-2014

 У новітніх реаліях важливою умовою виконання міліцією своїх функцій із забезпечення правопорядку та громадської безпеки в державі стало реформування системи підготовки кадрів.

Подальше реформування міліції потребує підготовки й виховання нового покоління правоохоронців, базисом світогляду котрих слугуватимуть загальнолюдські цінності, принципи гуманізму та демократії, усвідомлення свободи та прав людини як найважливішого здобутку суспільства. У зв’язку з цим неабияке значення має підбір та підвищення кваліфікації кандидатів для призначення на посади начальників міськрайлінорганів ГУМВС, УМВС України.

 навчальна група слухачів

10 листопада 2014 року на базі інституту післядипломної освіти Національної академії внутрішніх справ розпочалися курси підвищення кваліфікації кандидатів для призначення на посади начальників міськрайлінорганів ГУМВС, УМВС України, термін навчання 10 діб (100 навчальних годин).

 навчальна група слухачів з С.Д Гусарєвим

На навчання прибуло 15 осіб, представників різних регіонів нашої держави. Для майбутніх начальників міськрайлінорганів ГУМВС, УМВС України навчання розпочалося із загальних зборів, які відкрив ректор академії генерал-майор міліції В.В. Чернєй. Він наголосив, що успішна робота органу, підрозділу внутрішніх справ – це показник діяльності його керівника. Останній повинен постійно навчатися, таким чином вдосконалювати себе й підпорядкований особовий склад. Ректор також запросив слухачів прийняти участь у круглому столі, присвяченому обговоренню питань реформування вищої освіти, який буде проходити 17.11.2014 на базі академії.

Перед початком проведення навчальних занять було здійснено вхідний контроль, за результатами якого оцінювався рівень знань слухачів, з метою орієнтування викладацького складу, задіяного до навчального процесу, на ті проблемні питання, які необхідно більш детально розглянути під час аудиторних занять.

Вперше за весь час підвищення кваліфікації кандидатів для призначення на посади начальників міськрайлінорганів ГУМВС, УМВС України до проведення занять залучені 22 керівника практичних підрозділів правоохоронних органів України та досвідчений науково-педагогічний склад академії. Навчання буде проходити у напрямі формування у слухачів навичок організації та планування управлінської діяльності, організації взаємодії з державними, громадськими установами, місцевими адміністраціями, органами місцевого самоврядування, населенням, засобами масової інформації, а також розвитку в них практичних умінь та навичок для подальшого застосування в практичній діяльності в системі органів внутрішніх справ України.

Складність та певна нестабільність криміногенної ситуації в державі вимагає сьогодні від керівників підрозділів органів внутрішніх справ умінь та навичок швидко реагувати на різні прояви загроз, ефективно діяти в умовах небезпеки не порушуючи при цьому права і гідність громадян.

 Центр вогневої та фізичної підготовки

З метою підвищення професійного рівня знань слухачів щодо порядку виконання оперативно-службових завдань, 14.11.2014 на території Центру спеціальної та фізичної підготовки академії відбулись практичні заняття.

 на вогневому рубежі

Досвідчені викладачі розповіли про тактику дій в надзвичайних ситуаціях, застосування засобів активної оборони та особистого захисту, вогнепальної зброї.

беседа-диспут

 

По завершенню навчального процесу кожен зі слухачів курсів має скласти комплексний екзамен (вихідний контроль), у разі успішного складання якого буде видано відповідне свідоцтво державного зразка.

 

Інші навчальні підрозділи

X
X