Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Підвищення кваліфікації слідчих Національної поліції України

17-09-2016

У період з 5 по 17 вересня 2016 року в інституті післядипломної освіти Національної академії внутрішніх справ проведено перші курси підвищення кваліфікації слідчих Національної поліції України.

1

Протягом інтенсивного та інформаційно насиченого періоду навчання слухачі скористалися гарною нагодою підвищити свою професійну майстерність з різного роду питань професійної діяльності, серед яких, такі як: організації службової діяльності слідчого, взаємодії слідчого з оперативними підрозділами, правових основах використання криміналістичної техніки, особливостях використання спеціальних знань під час досудового розслідування, загальних засадах міжнародного співробітництва, особливих порядках кримінальних проваджень на підставі угод та у формі приватного обвинувачення, основах кримінального аналізу, а також розвитку в них практичних умінь та навичок для подальшого застосування у практичній діяльності.

2

Окрему увагу приділено слідчому експерименту, антикорупційному законодавству, тимчасовому доступу до речей і документів. Для цього, зокрема, залучалися до проведення занять провідні науковці та практики. Це мало наслідком успішне проходження слухачами вихідного тестування по завершенню навчання.

3

На урочистих зборах, присвячених завершенню навчання, учасників курсів підвищення кваліфікації привітали перший проректор НАВС доктор юридичних наук, професор, полковник поліції Станіслав Дмитрович Гусарєв, директор інституту післядипломної освіти доктор юридичних наук, професор, полковник поліції Лариса Давидівна Удалова, заступник директора інституту післядипломної освіти НАВС з навчально-методичної та наукової роботи, кандидат юридичних наук, доцент, полковник поліції Дмитро Олександрович Савицький. Вони підвели підсумки навчання, проаналізували важливі моменти пройденого освітнього процесу та окреслили пріоритетні напрямки його подальшого вдосконалення.

3

Наостанок перший проректор Національної академії внутрішніх справ Станіслав Дмитрович Гусарєв вручив свідоцтва про підвищення кваліфікації.

 

 

Інші навчальні підрозділи

X
X