Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Заняття зі службової підготовки

01-02-2019

На виконання вимог наказу НАВС «Про організацію службової підготовки працівників академії у 2019 навчальному році» від 14.01.2019, № 48 та відповідно до Положення з організації службової підготовки працівників Національної поліції України, затвердженого наказом МВС України від 26.01.2016, № 50 1 лютого в інституті підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації проведено чергове заняття зі службової підготовки.

Заняття зі службової підготовки

Керівником навчальної групи полковником поліції Ларисою Давидівною Удаловою та відповідальним за ведення обліково-планової документації майором поліції Олександром Васильовичем Бугаковим до особового складу підрозділу доведено вимоги вищезазначеного Наказу № 48, ознайомлено з тематичним планом та графікам проведення занять. Наголошено на необхідності дотримання правил оформлення та ведення зошитів зі службової підготовки.

Окрім цього працівників інституту ознайомлено з контрольними документами та змістом рішень Європейського суду з прав людини: «Карельський та інші проти України», «Дудка проти України».

 

 

Інститут підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації

 

Інші навчальні підрозділи

X
X