Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Ювілей визначної особистості – Зінаїди Дмитрівни Смітієнко

27-12-2016

27 грудня свій ювілей святкує Зінаїда Дмитрівна Смітієнко ветеран Національної академії внутрішніх справ, колишній начальник кафедри кримінального процесу (1986-1999 роки) і просто чудова людина.

У цей святковий день ювіляра привітали керівництво інституту післядипломної освіти, кафедри кримінального процесу, кафедри досудового розслідування та її учні.

1

Ювіляру були вручені пам’ятна адреса з добрими словами від ректора академії Володимира Васильовича Чернєя, ювілейний пам’ятний знак «95 років Національній академії внутрішніх справ» та цінний подарунок. Присутні побажали Зінаїді Дмитрівні міцного здоров’я, добробуту, мирного неба та благополуччя.

Активна життєва та громадянська позиція, рідкісне поєднання людяності й принциповості, вимогливості й справедливості, професійне ставлення до справи поряд з притаманною їй душевною щедрістю і добротою принесли заслужений авторитет та повагу усіх, хто працював з шановною Зінаїдою Дмитрівною Смітієнко. За свою багаторічну кропітку працю вона започаткувала свою наукову школу та виховала цілу плеяду науковців.

Колективи інституту післядипломної освіти, кафедр кримінального процесу та досудового розслідування ННІ № 1 приєднується до численних побажань, які в цей день лунають в адресу Зінаїди Дмитрівни, і зичить їй многая літа.

 

 

Інші навчальні підрозділи

X
X