Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Стратегічний напрямок під надійною охороною

05-03-2016

5 березня 2016 року в інституті відбувся черговий випуск працівників підрозділів патрульної поліції. Цього разу лави поліцейських поповнили 215 випускників, 176 з яких обслуговуватимуть надзвичайно важливий для нашої держави напрямок – місто Бориспіль та міжнародний аеропорт «Бориспіль», а решта, 39, якісно оновлять кавалерійську роту м. Києва та будуть залучені до патрулювання на конях вулиць, парків та скверів столиці.

1

Випускники продемонстрували професійну виправку, патріотичну вмотивованість та бажання з повною відданістю служити народу України. Серед них в минулому – лікарі, бізнесмени, вчителі, банкіри, адміністратори ресторанів, кафе, прокурори, слідчі, дільничні інспектори та ін.

2

За час надзвичайно насиченого та інтенсивного навчання слухачі опанували необхідні професійні знання в галузі забезпечення прав людини, етики професійного спілкування, правил дорожнього руху, адміністративної відповідальності та провадження у справах про адміністративні правопорушення, оформлення матеріалів ДТП, кваліфікації злочинів, основ кримінального провадження, охорони місця події, медичної, вогневої та тактичної підготовки. Сподіваємось, що сформована базова методологія професійного мислення буде надійним фундаментом застосування отриманих знань, умінь та навичок в практичній діяльності та їх подальшого удосконалення.

3

Окрім цього, слухачі скористались гарною нагодою перейняти знання та практичний досвід у висококваліфікованих інструкторів з Канада – Джоу Мак Аллістера, Скотта Уоррена, Джона Летфорда, Блера Уайта, задіяних до реалізації проекту «Сприяння реформі патрульної поліції в Україні».

На святковому випускному заході слухачів привітали та вручили свідоцтва про закінчення курсів заступник начальника ІПО Сергій Кваша, провідний фахівець ІПО Олександр Бугаков, заступник начальника відділу професійної підготовки ГУ НП у Київській області Сергій Віхтюк, тренер Ігор Хорт, старший інструктор Валентин Білик та інструктор Анатолій Коваленко.

3 

 

Інші навчальні підрозділи

X
X