Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Працівників підрозділів боротьби зі злочинами пов’язаними з торгівлею людьми підвищили професійну майстерність

24-09-2016

У період з 12 по 24 вересня 2016 року в інституті післядипломної освіти Національної академії внутрішніх справ проходили підвищення кваліфікації працівники підрозділів боротьби зі злочинами пов’язаними з торгівлею людьми.

1

Протягом інтенсивного та інформаційно насиченого періоду навчання слухачі підвищили свою професійну майстерність з різного роду питань професійної діяльності, а саме взаємодії поліції та суспільства, попередженні насильства в сім’ї, роботі з потерплими/постраждалими від торгівлі людьми, боротьбі з корупцією, протидії торгівлі людьми з використанням інформаційних технологій, законодавстві та кваліфікації злочинів в сфері торгівлі людьми, національному механізмі взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи в сфері протидії торгівлі людьми, боротьбі зі злочинами в сфері суспільної моралі, кримінальному аналізі та аналізі ризиків у сфері протидії торгівлі людьми, міжнародному співробітництві у сфері протидії торгівлі людьми, а також розвитку в них практичних умінь та навичок для подальшого застосування у практичній діяльності.

2

До освітнього процесу залучалися провідні науковці та практики. Це мало наслідком успішне складання слухачами комплексного підсумкового екзамену по завершенню навчання.

3

На урочистих зборах, присвячених завершенню навчання, учасників підвищення кваліфікації привітали директор інституту післядипломної освіти НАВС Лариса Давидівна Удалова та заступник директора інституту післядипломної освіти НАВС з навчально-методичної та наукової роботи, кандидат юридичних наук, доцент, полковник поліції Дмитро Олександрович Савицький. Вони підвели підсумки навчання, проаналізували важливі моменти пройденого освітнього процесу та окреслили пріоритетні напрямки його подальшого вдосконалення та вручили свідоцтва про підвищення кваліфікації.

3

 

 

Інші навчальні підрозділи

X
X