Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Успішне завершення навчання поліцейських

24-02-2016

24 лютого завершилися курси первинної професійної підготовки працівників підрозділів патрульної служби ГУ НП України в Полтавській області (м. Кременчук), які тривали два місяці. За час навчання майбутні поліцейські опанували 25 дисциплін, серед яких: основи діяльності патрульної служби, адміністративна відповідальність, кваліфікація злочинів, первинна медична допомога, тактико-спеціальна підготовка, професійна етика, вогнева підготовка, інформаційні технології, толерантність та багато інших. Саме ці дисципліни є вкрай важливими для патрульних поліцейських в їх повсякденній професійній діяльності.

1

Під час навчання значна увага приділялась практичним заняттям з тактичної, вогневої та фізичної підготовки. Слухачі мали можливість оволодіти бойовою зброєю, навичками самооборони та відпрацьовувати тактику дій в екстремальних умовах. Крім того, з метою закріплення теоретичних знань та поглиблення практичних навичок було організовано та проведено круглі столи на тему: «Актуальні проблеми службової діяльності поліцейських органів і підрозділів національної поліції», проведено додаткові занять з тактики дій поліцейського під час затримання правопорушника та припинення його протиправних дій.

2

З нагоди завершення навчання слухачів привітали заступник начальника Департаменту патрульної служби м. Києва Дмитро Євдокимов та заступник начальника відділу адміністративної практики Геннадій Атамась. У своїх виступах вони побажали новим патрульним успіхів у службі, пам’ятати все, чому їх навчали, завжди бути людьми і дотримуватися букви закону.

3

Вже за декілька днів 246 нових правоохоронців присягнуть на вірність українському народу та вийдуть на своє перше патрулювання, де зможуть на практиці проявити всі свої знання, набуті вміння й навички.

4

 

Інші навчальні підрозділи

X
X