Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

В інституті післядипломної освіти триває підвищення кваліфікації з елементами дистанційної форми навчання

16-01-2018

15 січня 2018 року в інституті післядипломної освіти Національної академії внутрішніх справ розпочався освітній процес з елементами дистанційної форми навчання у працівників підрозділів карного розшуку Національної поліції України, направлених на навчання з ГУНП України в Житомирській області, який проходить на базі Житомирського відділення Навчально-наукового інституту заочного та дистанційного навчання.

На організаційних зборах керівництво інституту зосередило увагу присутніх на основних завданнях, що стоять перед ними на період освітнього процесу в НАВС, а також на тому, що в академії здійснюється не тільки підвищення кваліфікації, а й навчання як за державним замовленням, так і на умовах договору з фізичними та юридичними особами, повідомивши при цьому про умови вступу та навчання в академії.

Протягом інтенсивного та інформаційнонасиченого періоду навчання слухачі будуть підвищувати свою професійну майстерність з різного роду питань оперативно-службової діяльності.

У період з 15 по 27 січня 2018 року до проведення навчальних занять залучатимуться як науково-педагогічний склад академії, так і практичні працівники.

16 січня 2018 року практичне заняття на тему: «Взаємодія поліції та суспільства. Вимоги до письмової заяви про вчинення злочину. Розгляд працівниками карного розшуку звернень. Надання працівниками карного розшуку повідомлень у кримінальному провадженні» проведено професором кафедри кримінального процесу кандидатом юридичних наук, заслуженим юристом України, професором Дмитром Петровичем Письменним разом зі старшим викладачем кафедри оперативно-розшукової діяльності кандидатом юридичних наук Євгеном Віталійовичем Лизогубенком.

 

В інституті післядипломної освіти триває підвищення кваліфікації з елементами дистанційної форми навчання

 

В інституті післядипломної освіти триває підвищення кваліфікації з елементами дистанційної форми навчання

Інститут післядипломної освіти

 

Інші навчальні підрозділи

X
X