Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Працівники Національної поліції України підвищили професійну майстерність

16-12-2017

16 грудня 2017 року в інституті післядипломної освіти Національної академії внутрішніх справ завершилося підвищення кваліфікації:

Працівники Національної поліції України підвищили професійну майстерність

- слідчих головного слідчого управління Національної поліції України;

- працівників підрозділів реагування патрульної поліції, поліцейських, які входять до складу нарядів реагування Управлінь поліції охорони Департаменту поліції охорони, а також працівників відповідних чергових частин, навчання яких проходило на базі Вишгородського центру первинної професійної підготовки «Академія поліції».

Упродовж інтенсивного та інформаційнонасиченого періоду навчання слухачі інституту скористалися гарною нагодою підвищити свою професійну майстерність з різного роду питань професійної діяльності.

Працівники Національної поліції України підвищили професійну майстерність

За результатами освітнього процесу слідчі продемонстрували набуті за час навчання знання, склавши підсумковий комплексний екзамен, а працівники підрозділів реагування патрульної поліції – продемонстрували набуті теоретичні знання та практичні навички під час моделювання ситуацій службової діяльності (з метою закріплення набутих ними знань, передбачено проходження двотижневого стажування за місцем проходження служби).

По завершенню навчання на урочистих зборах з цього приводу учасників освітнього процесу привітав кандидат юридичних наук, доцент, полковник поліції Дмитро Олександрович Савицький. Він підбив підсумки навчання, проаналізував важливі моменти пройденого освітнього процесу, а також вручив свідоцтва про підвищення кваліфікації та сертифікати про короткострокове підвищення кваліфікації.

Також Дмитро Олександрович акцентував увагу на тому, що в академії здійснюється не тільки підвищення кваліфікації. Випускникам було повідомлено про умови вступу та навчання в Національній академії внутрішніх справ. Роздані профорієнтаційні матеріали про академію для їх популяризації на місцях роботи.

Працівники Національної поліції України підвищили професійну майстерність

Інститут післядипломної освіти

 

Інші навчальні підрозділи

X
X