Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Випуск фахівців-управлінців

09-10-2014

 зустріч

В інституті післядипломної освіти Національної академії внутрішніх завершилися курси підвищення кваліфікації кандидатів для призначення на посади начальників міськрайлінорганів ГУМВС, УМВС України.

Під час навчання вивчалися актуальні питання з проблем запобігання і протидії корупції серед особового складу, організації оперативно-службової діяльності підрозділів МРЛВ, організації охорони громадського порядку на території обслуговування, тактики виявлення, документування та розкриття злочинів підрозділами МРЛВ, а також звернено особливу увагу на порядок взаємодії підрозділів органів внутрішніх справ між собою та з іншими правоохоронними органами під час розслідування злочинів відповідно до Кримінального процесуального кодексу України.
виїздне заняття

Професійною програмою навчання, за даною категорією осіб, передбачено виїзне заняття «Роль професійного навчання в організації оперативно-службової діяльності. Місце керівника ОВС в забезпеченні цього напрямку». Місце його проведення – центр спеціальної та фізичної підготовки академії (Київська обл., Києво-Святошинський р-н, с. Віта Поштова). Під час проведення заняття слухачі мали можливість вдосконалити знання та навички з тактико-спеціальної підготовки, виконати нормативи зі стрільби з вогнепальної зброї.

Відповідно до навчальної програми заключним етапом для слухачів став комплексний екзамен, на якому кандидати для призначення на посади начальників міськрайлінорганів ГУМВС, УМВС України підтверджували свій професійний рівень.

вручення свідоцтв

Усі 41 особи, які прибули на навчання, успішно склали комплексний екзамен та отримали відповідні свідоцтва про підвищення кваліфікації. 

 

Інші навчальні підрозділи

X
X