Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Якісний рівень професійного потенціалу експертних підрозділів МВС України стрімко зростає

21-05-2016

21 травня 2016 року в інституті післядипломної освіти Національній академії внутрішніх справ закінчились курси підвищення кваліфікації (спеціалізації) головних бухгалтерів та провідних фахівців (фахівців) з кадрового забезпечення науково-дослідних експертно-криміналістичних центрів МВС України.

1

Протягом інтенсивного та інформаційно насиченого періоду навчання слухачі скористалися гарною нагодою підвищити свою професійну майстерність з різного роду питань професійної діяльності, серед яких, такі як: система безперервної освіти працівників Експертної служби МВС України, організаційно-штатна робота, трудова дисципліна, діловодство в управлінській діяльності працівників кадрового забезпечення, облікова політика організації бухгалтерського обліку в бюджетних установах, стратегія модернізації бухгалтерського обліку в державному секторі, особливості правового регулювання державних закупівель.

2

Окрему увагу приділено порядку складання фінансової та бюджетної звітності розпорядниками коштів а також міжнародним практикам та підходам до здійснення аудиту ефективності. Для цього, зокрема, інтерактивну форму проведення занять з обов’язковим залученням до їх проведення провідних науковців та практиків. Це мало наслідком успішне проходження слухачами вихідного тестування по завершенню навчання.

3

На урочистих зборах, присвячених завершенню навчання, учасників курсів підвищення кваліфікації привітала директор інституту післядипломної освіти НАВС Лариса Давидівна Удалова, яка підвела підсумки навчання, проаналізувала важливі моменти пройденого освітнього процесу та окреслила пріоритетні напрямки його подальшого вдосконалення.

4

Наостанок директор інституту післядипломної освіти НАВС Лариса Давидівна Удалова та заступник директора інституту з навчально-методичної та наукової роботи Дмитро Олександрович Савицький вручили свідоцтва про підвищення кваліфікації та висловили сподівання на подальшу плідну співпрацю. У свою чергу слухачі подякували керівництву інституту за належну організацію освітнього процесу та доброзичливе ставлення.

6

7

8

 

 

Інші навчальні підрозділи

X
X