Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Випуск нової когорти управлінців

12-02-2015

У інституті післядипломної освіти Національної академії внутрішніх завершилися курси підвищення кваліфікації кандидатів для призначення на посади начальників міськрайлінорганів ГУМВС, УМВС України.

1

Підвищення кваліфікації проводилось з метою формування в слухачів навичок організації управлінської діяльності з використанням сучасних методик управління органами внутрішніх справ, планування їх діяльності, організації взаємодії з іншими державними, громадськими установами, місцевими адміністраціями, органами місцевого самоврядування, населенням, засобами масової інформації, а також розвитку в них практичних умінь та навичок для подальшого застосування в практичній діяльності в системі МВС України.

2

У останній день навчання слухачі мали можливість обговорити з керівництвом та науково-педагогічними працівниками академії питання реформування системи органів внутрішніх справ України.

3

Завершальним етапом занять став комплексний екзамен, на якому всі кандидати продемонстрували високий рівень знань та навичок.

4

Під час вручення свідоцтв ректор академії Володимир Чернєй привітав майбутніх керівників із успішним закінченням навчального збору та наголосив на тому, що керівництво Національної академії приділяє значну увагу навчанню слухачів на базі інституту післядипломної освіти, удосконаленню форм і методів управління органами та підрозділами внутрішніх справ: «Сподіваємось, що високий рівень знань, досвід та вміння фахівців академії сприятимуть підготовці кращих працівників для ОВС», – зазначив ректор. Наостанок він побажав успіхів у професійній діяльності, стверджуючи особистим прикладом зразок самовідданого служіння інтересам народу та державі.

5

6

Після закінчення навчального збору, кандидати пройдуть кадрову комісію Міністерства внутрішніх справ України.

 

Дунаєва Анна

 

Інші навчальні підрозділи

X
X