Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Випуск слухачів курсів підвищення кваліфікації кандидатів для призначення на посади начальників міськрайлінорганів ГУМВС, УМВС України

19-11-2014

В інституті післядипломної освіти Національної академії внутрішніх завершилися курси підвищення кваліфікації кандидатів для призначення на посади начальників міськрайлінорганів ГУМВС, УМВС України.

 круглий стіл

Під час навчання вивчалися актуальні питання з проблем запобігання і протидії корупції серед особового складу, організації оперативно-службової діяльності підрозділів МРЛВ, організації охорони громадського порядку на території обслуговування, тактики виявлення, документування та розкриття злочинів підрозділами МРЛВ, а також звернено особливу увагу на взаємодію слідчих з іншими підрозділами правоохоронних органів під час розслідування злочинів відповідно до Кримінального процесуального кодексу України. Згідно з розкладом занять майбутні керівники міськрайлінорганів ГУМВС, УМВС України мали змогу щоденно обговорювати проблемні питання, що виникають в повсякденній практичній діяльності, з представниками Департаментів МВС України.

 слухачі

17 листопада слухачі прийняли участь у круглому столі, присвяченому обговоренню питань реформування вищої освіти МВС України, що проходив на базі Національної академії внутрішніх справ. Майбутні керівники МРЛО ГУМВУС, УМВС  України мали можливість не лише поспілкуватись з першим проректором академії Станіславом Гусарєвим, проректором Сергієм Чернявським, науково-педагогічними працівниками закладу, а й обмінятися думками, висловити свої пропозиції та бачення відносно реформування ОВС та системи освіти.

Відповідно до навчальної програми заключним етапом для слухачів став комплексний екзамен, на якому кандидати для призначення на посади начальників міськрайлінорганів ГУМВС, УМВС України підтверджували свій професійний рівень.

 вручення свідоцтв1

Усі 15 осіб, які прибули на навчання, успішно склали комплексний екзамен та отримали відповідні свідоцтва про підвищення кваліфікації.

вручення свідоцтв 2

Під час вручення свідоцтв проректор академії Сергій Чернявський наголосив на тому, що ефективність діяльності органів та підрозділів внутрішніх справ залежить від якісного управлінського персоналу.

 

 

Інші навчальні підрозділи

X
X