Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Впровадження новітніх методик використання технічних засобів

04-12-2019

3 грудня в Інституті підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації НАВС з метою впровадження новітньої методики використання технічних засобів під час проведення негласних слідчих (розшукових) дій доцентом кафедри оперативно-розшукової діяльності, кандидатом юридичних наук, доцентом Олегом Тарасенком та начальником відділу Департаменту Національної поліції Анатолієм Сидоренком проведено бінарне заняття з теми «Негласні слідчі (розшукові) дії» для слідчих територіальних органів Національної поліції України, які проходять підвищення кваліфікації.

Впровадження новітніх методик використання технічних засобів

 

Під час заняття обговорювалися проблемні питання залучення перекладачів як спеціалістів у процесі проведення негласних слідчих (розшукових) дій, а також використання підконтрольними особами жаргонів у своєму спілкуванні. Окрім цього, піддані глибокому та всебічному аналізу актуальні питання, пов’язані з втручанням у приватне життя, зокрема щодо порядку збереження та нерозголошення відомостей про особисте життя особи.

Впровадження новітніх методик використання технічних засобів

 

На занятті враховувалась судова практика щодо оцінки результатів негласних слідчих (розшукових) дій під час судового кримінального провадження, що в подальшому максимально сприятиме  недопущенню помилок при проведенні негласних слідчих (розшукових) дій.

Впровадження новітніх методик використання технічних засобів

 

На завершення заняття визначено шляхи покращення взаємодії між слідчим та оперативним підрозділом при проведенні негласних слідчих (розшукових) дій та загалом забезпечення їх проведення.

 

Інститут підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації

                    Кафедра оперативно-розшукової діяльності

 

 

 

 

 

 

 

Інші навчальні підрозділи

X
X