Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Закарпатські слідчі отримали сертифікати про підвищення кваліфікації

24-10-2016

Працівники слідчого управління Головного управління Національної поліції в Закарпатській області отримали сертифікати про підвищення кваліфікації, яке проходило на базі закарпатського відділення навчально-наукового інституту №4.

1

24 жовтня сертифікати про підвищення кваліфікації слідчим вручив начальник ГУНП в Закарпатській області, полковник поліції Роман Стефанишин. Очільник закарпатської поліції подякував за сумлінне ставлення до навчання та хороші результати іспитів.

1

Комплексний підсумковий екзамен слідчі ГУНП в Закарпатській області здали після кількатижневого навчання, де використовувалася бінарна форма проведення занять із залученням провідних науковців – представників Національної академії внутрішніх справ та практичних працівників – представників ГУНП. Слідчі підвищували свою професійну майстерність за такими напрямками: кримінально-процесуальні аспекти затримання, використання спеціальних знань під час досудового розслідування, розслідування дорожньо-транспортних пригод, криміналістичні обліки, арешт майна, тимчасовий доступ до речей і документів тощо. Окрему увагу приділено протидії торгівлі людьми, запобіганню насильства в сім’ї, взаємодії поліції та суспільства.

1

Одним із найважливіших завдань таких навчань є обмін досвідом, поглиблення теоретичних знань та практичних навичок.

1

1

За підсумками комплексного екзамену 27 слідчих поліції ГУНП в Закарпатській області отримали свідоцтва про підвищення кваліфікації. Привітав колег і головний слідчий краю, заступник начальника ГУНП в Закарпатській області Степан Довгунь: «Своїм сумлінним навчанням ви вибороли право називатися кращими, і з виказаною вам довірою маєте плідно працювати та показувати, що достойні так називатися».

1

1

 

 

Інші навчальні підрозділи

X
X