Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Закріплення набутих знань

18-02-2016

З метою закріплення теоретичних знань та поглиблення практичних навичок слухачів курсів первинної професійної підготовки (спеціалізації) працівників підрозділів патрульної поліції ГУНП в Полтавській області (м. Кременчук) інститутом післядипломної освіти НАВС на базі Навчально-наукового інституту № 1 спільно з кафедрами адміністративної діяльності й адміністративного права та процесу в період з 15 до 18 лютого, організовано і проведено круглі столи на тему: «Актуальні проблеми службової діяльності поліцейських органів і підрозділів національної поліції».

1

Під час наукових заходів було обговорено низку теоретичних і практичних питань, що виникають під час виконання службових обов’язків; проаналізовано реальні практичні ситуації, що виникають під час несення служби; розглянуто досвід роботи поліцейських підрозділів інших країн. На питання, що виникали у майбутніх патрульних відповідали, як науково-педагогічні працівники, які залучалися до освітнього процесу: Василь Варивода, Василь Черній, Максим Плугатир, Олексій Дрозд, так і запрошені представники Департаменту патрульної поліції м. Києва.

2

Своїми знаннями і практичним досвідом зі слухачами поділилися начальник відділу розшуку і дізнання Анатолій Пересадов, заступник начальника відділу адміністративної практики Геннадій Атамась, а також патрульні Аріна Кольцова, Інна Риндюк, Наталія Омельниченко. На тематичні круглі столи завітали і слухачі магістратури Навчально-наукового інституту № 1, які активно підтримували дискусію.

3

У ході тематичних круглих столів усі учасники отримали компетентні відповіді на хвилюючі їх питання, закріпили набуті знання і озброїлися новими, які стануть їм у нагоді під час повсякденної роботи з охорони громадського порядку.

3

3

 

Інші навчальні підрозділи

X
X