Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Практична складова в освітньому процесі працівників підрозділів захисту економіки

08-02-2018

8 лютого в освітньому процесі слухачів інституту післядипломної освіти за напрямом «Захист економіки», на запрошення науково-педагогічних працівників кафедри криміналістики та судової медицини, прийняв участь начальник відділу криміналістичного забезпечення слідчого управління ГУНП України в Миколаївській області підполковник поліції Андрій Левицький.

 

Практична складова в освітньому процесі працівників підрозділів захисту економіки

Андрій Олегович в своєму професійному «багажі» має багаторічний досвід експертної роботи, тому його участь в лекційному занятті на тему «Огляд у кримінальних провадженнях щодо прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою» разом з професором кафедри криміналістики та судової медицини Поліною Антонюк стала для слухачів унікальною можливістю отримати кваліфіковані знання щодо криміналістичного забезпечення проведення огляду місця події, освідування та огляду документів при розслідуванні зазначених правопорушень.

Андрій Левицький акцентував увагу слухачів на тактичних особливостях підготовки матеріалів при оперативному супроводженні кримінальних правопорушень, пов’язаних з отриманням неправомірної вигоди службовою особою, в умовах змагальності сторін кримінального процесу. Розповідь супроводжувалася реальними прикладами з практичної діяльності фахівця. Також Андрій Олегович звернув увагу працівників підрозділів захисту економіки на важливість непроцесуальної форми взаємодії оперативних підрозділів з працівниками органів досудового розслідування, зокрема в частині техніко-криміналістичного забезпечення окремих слідчих (розшукових) дій.

 

Практична складова в освітньому процесі працівників підрозділів захисту економіки

Заняття проводилося у невимушеній та дружній атмосфері у формі діалогу з аудиторією. Безсумнівно, заняття в подібному форматі збагачують не лише слухачів, а й науково-педагогічних працівників та слугують гарним стимулом для підвищення власного професійного рівня.

Інститут післядипломної освіти,

кафедра криміналістики ту судової медицини

 

Інші навчальні підрозділи

X
X