Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

«Золотий тренерський склад» патрульної поліції з тактичної підготовки

11-03-2016

Патрульна поліція України за підтримки своїх колег з Канади підготувала «Золотий тренерський склад». 11 березня 2016 року закінчилось тритижневе навчання інструкторів з тактичної підготовки майбутніх працівників патрульної поліції. Тридцять професійних випускників-інструкторів на урочистій церемонії отримали сертифікати про успішне проходження курсу «Інструкторів з тактичної підготовки».

1

Навчання проводилося задля підготовки професійних кадрів, які будуть вже самостійно, як готувати новобранців, так і опікуватися підвищенням рівня тактичної підготовки особового складу поліції, зокрема патрульної поліції. Тренінг організований у рамках проекту «Сприяння реформі патрульної поліції в Україні» і проводиться спільно поліцейськими інструкторами з Канади Джоу МакАллістерером, Скоттом Уорреном, Джоном Летфордом, Блером Уайтом та досвідченими інструкторами Харківського національного університету внутрішніх справ – Олександром Моргуновим та Ігорем Власенком.

2

З листопада минулого року підготовку інструкторів з різних тактичних дисциплін пройшли 100 офіцерів поліції, які вже тренують свої команди підопічних, патрульних поліцейських Києва. Спираючись на досвід роботи, вони використовують практичні приклади, що виникають у повсякденній роботі патрульних різних міст держави. Це гарантує, що така підготовка відповідає українським реаліям та закону. Тепер можливість підвищувати кваліфікацію з тактичної підготовки є і у патрульних Одеси, Харкова, Львова, Дніпропетровська, Миколаєва та Києва, офіцери яких успішно закінчили цей тренінг.

3

Сертифікати учасникам вручили начальник Департаменту патрульної поліції України Євген Жуков, надзвичайний та повноважний посол Канади в Україні Роман Ващук, координатор тренінгових програм ICITAP Мадлен Хелашвілі, директор проекту сприяння реформі патрульної поліції в Україні Девід Вайваш (Канада), начальник управління патрульної поліції м. Києва Юрій Зозуля та директор навчально-наукового інституту №3 НАВС Володимир Клачко.

3 

 

Інші навчальні підрозділи

X
X